Mat runt Sundsvalls Centralstation

Sundsvalls Centralstation är en livlig knutpunkt för resenärer och lokalbefolkning. Här erbjuds ett brett utbud av matställen som tillfredsställer alla smaker och behov. Oavsett om du är ute efter snabbmat, caféer eller restauranger, hittar du något som passar dig här. I den här artikeln guidar vi dig genom några av de bästa matställena runt Sundsvalls Centralstation.

1. Matmarkt Sundsvall

Matmarkt Sundsvall är en populär restaurang som erbjuder en varierad meny med inspirerande rätter. Här kan du hitta allt från sallader och wraps till pasta och gourmetburgare. Kvaliteten på maten är hög, och de använder färska och lokala ingredienser. Om du besöker Matmarkt Sundsvall, missa inte deras signaturrätt – “Matmarkt Special Burger”.

2. Café L’Atmosphère

Café L’Atmosphère är en charmig och mysig kafé som erbjuder ett brett utbud av bakverk, smörgåsar och kaffe. Här kan du njuta av en lugn stund och koppla av medan du njuter av deras läckra utbud. Rekommendationen är att prova deras chokladcroissant, perfekt att kombinera med en kopp nybryggt kaffe.

3. Restaurang Prego

Restaurang Prego är en italiensk restaurang som ligger bara några minuters gångavstånd från centralstationen. Här kan du avnjuta autentiska italienska rätter som pasta, pizza och antipasti. Restaurangen är känd för sin mysiga atmosfär och goda service. Rekommendationen är att prova deras “Tagliatelle ai Funghi”, en pasta med krämig svampsås.

4. Matbutik Delikatess

Om du är på jakt efter färdiglagad mat eller fräscha råvaror att ta med dig, är Matbutik Delikatess rätt ställe för dig. Här hittar du ett brett utbud av sallader, smörgåsar, wraps och mer. Du kan också köpa nybakat bröd och läckra ostar för att göra din egen picknick. Matbutik Delikatess är perfekt för snabba och smakfulla lösningar.

5. Matvagnar och street food

Runt Sundsvalls Centralstation finns också flera matvagnar och gatustånd där du kan hitta god och prisvärd mat. Ta en promenad runt stationen och upptäck de olika alternativen. Här kan du hitta allt från asiatiska smaker till hamburgare och korvar. Perfekt för en snabb och bekväm måltid när du är på språng.

Sundsvalls Centralstation erbjuder ett varierat utbud av matställen som kommer att tillfredsställa även den mest kräsna resenären. Oavsett om du vill sitta ner och njuta av en lugn måltid eller ta med dig maten för att äta på tåget, finns det alternativ för alla. Så njut av din tid runt Sundsvalls Centralstation och upptäck de olika smaker som staden har att erbjuda.

Restaurang Kategori Rekommendation
Matmarkt Sundsvall Restaurang Matmarkt Special Burger
Café L’Atmosphère Kafé Chokladcroissant
Restaurang Prego Restaurang Tagliatelle ai Funghi
Matbutik Delikatess Matbutik Färdiglagad mat och ostar
  1. Matmarkt Sundsvall
  2. Café L’Atmosphère
  3. Restaurang Prego
  4. Matbutik Delikatess
  5. Matvagnar och street food

Med dessa alternativ för mat runt Sundsvalls Centralstation behöver du inte vara hungrig under din resa. Utforska de olika matställena och upptäck nya smaker och rätter. Ha en trevlig resa!

Ofte stillede spørgsmål

Hur hittar jag bra mat i närheten av Sundsvalls centralstation?

En av de enklaste sätten att hitta bra mat nära centralstationen är att använda sig av olika sökmotorer och applikationer såsom Google Maps eller Yelp. Det finns också flera restauranger och caféer i närområdet som erbjuder god mat och dryck.

Vilka restauranger rekommenderas i Sundsvalls centrum?

I Sundsvalls centrum finns det ett brett utbud av restauranger som erbjuder olika typer av maträtter. Några rekommenderade restauranger är Restaurang Invito, Spice n Rice, och Ett Glas.

Finns det några vegetariska restauranger nära Sundsvalls centralstation?

Ja, det finns flera vegetariska restauranger att välja mellan nära centralstationen i Sundsvall. Några av dessa inkluderar Mat- och Delikatess på Kulturmagasinet, Green Kitchen, och La Fée Verte.

Var kan jag hitta prisvärda matställen i Sundsvall?

Om du söker efter prisvärda matställen i Sundsvall kan du prova på några av de mindre restaurangerna och gatuköken runt centralstationen. Dessa erbjuder ofta god mat till rimliga priser.

Vilka restauranger vid Sundsvalls centralstation erbjuder lunchmenyer?

Många restauranger nära centralstationen i Sundsvall erbjuder lunchmenyer för att tillgodose behoven hos både resenärer och lokalbefolkning. Exempel på sådana restauranger är Balder Restaurang & Bar, Stalde Mat & Vinhus, och Allstar.

Vad är några populära maträtter som serveras i Sundsvall?

I Sundsvall kan du hitta en mängd olika populära maträtter. Några av dem inkluderar fisk- och skaldjur, som det är känt för, exempelvis Jämtlandsgröst, Kalops, Västerbottenpaj och Renkött.

Finns det några snabbmatsrestauranger nära centralstationen i Sundsvall?

Ja, det finns flera snabbmatsrestauranger att välja mellan nära centralstationen i Sundsvall. Exempel på sådana restauranger inkluderar McDonald’s, Max Hamburgare och Subway.

Vilka restauranger i Sundsvall erbjuder glutenfria alternativ?

Många restauranger i Sundsvall erbjuder glutenfria alternativ för att tillgodose behoven hos gäster med glutenintolerans eller celiaki. Exempel på sådana restauranger är Mat & Delikatess på Kulturmagasinet, Spice n Rice och Piren.

Vad kan man äta och dricka i närheten av Sundsvalls centralstation?

I närheten av Sundsvalls centralstation kan du äta och dricka allt från lokala specialiteter till internationella rätter. Du kan prova på traditionell svensk mat, fisk- och skaldjur, eller njuta av en kopp kaffe på något av de mysiga caféerna.

Har Sundsvalls centralstation något eget matställe?

Ja, Sundsvalls centralstation har ett eget matställe där du kan köpa enklare mat och dryck. Det är ett bekvämt alternativ för resenärer som behöver en snabb måltid eller en kopp kaffe innan de beger sig vidare.

Artiklen Mat runt Sundsvalls Centralstation har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 38 anmeldelser